Het handboek voor financiën

Over mij

Mijn naam is Roy. Ik ben 22 jaar, en ik studeer in Rotterdam. Sinds mijn 17e ben ik enorm geïnteresseerd in persoonlijke financiën, beleggen en de FIRE (Financial Independence, Retire Early) filosofie. In de zomer van 2017 las ik het bekende boek Rich Dad, Poor Dad. Ik was ‘hooked’. Ik besefte me dat ik geld voor mij kon laten werken, zodat ik dat zelf niet meer hoefde te doen.

Wat volgde was een jaar van intense studie van alle dingen die met financiën te maken hadden. In rap tempo maakte ik kennis met beleggen, de markten en met de FIRE gemeenschap. Ik verslond boek na boek over persoonlijke financiën. Op mijn 18e opende ik een beleggersrekening en weg was ik.

De afgelopen jaren zijn bevestiging geweest van mijn liefde voor persoonlijke financiën. Ik heb al veel mogen leren, en in de toekomst zal ik hopelijk nog veel meer leren.

Op de Financiële Student neem ik jullie mee in mijn reis naar financiële onafhankelijkheid en schrijf ik over alles wat met financiën, budgetten en beleggen te maken heeft met als doel om een ieder mee te nemen in de wereld van beleggen.

Ik zou mensen graag willen laten zien dat beleggen niet moeilijk, risicovol of eng hoeft te zijn, en dat ze de middelen die ze hiermee opbouwen zelfs kunnen aanwenden om eerder te stoppen met werken als ze dit willen.

Heel veel leesplezier toegewenst!


Contact opnemen? Dat kan! Mail mij op contact (apenstaartje) definancielestudent.nl

Over mij

Profielfoto

Hey, mijn naam is Roy.

Op deze blog neem ik je mee in de wereld van persoonlijke financiën, beleggen en geld. Dit doe ik aan de hand van mijn eigen reis naar financiële onafhankelijkheid. Benieuwd naar mijn reis en voortgang? Bekijk dan "Mijn reis naar financiële onafhankelijkheid" in het menu.


Voortgang:
12,8% Financieel Onafhankelijk

 
Bericht krijgen als er een artikel gepubliceerd wordt?
Je krijgt naast de eenmalige downloadsmail alleen een mailtje bij een nieuw artikel, geen andere ongewenste reclame of mail :).